Mi rejtőzik a motorháztető alatt?

Többnyelvű tartalom

A DokuPress teteszőleges számú nyelvet kezel (vagy épp országot, régiót). Új nyelv bevezetéséhez csak fel kell venni a listába, és létrehozni a nyelvhez tartozó tartalmakat. Ennek során mind a menüpontok, mind az oldal elérést biztosító szép hivatkozások lokalizációja megtörténik. A felhasználó szabadon megválaszthatja a használt nyelvet, de lehetőség van a látogató helyétől/nyelvétől függő automatikus nyelvválasztásra is.

Többszintű menü

A többszintű lenyílómenü egy kategóriafa formájában építhető fel és szerkeszthető. A Windows intézőben megszokott könyvtárstruktúrához hasonlóan lehet új elemeket beszúrni a fába, régieket szerkeszteni. A főmenü szerkezete pontosan követi a kategóriafában megadott felépítést. A menüpontokhoz történő tartalmak hozzárendelésével kialakítható nyelvenként különböző menüszerkezet is. Ezen túl tetszőleges számú egyéb menüt (pl. lábléc menü, oldalmenü, stb.) kezelhet a rendszer az oldalszerkezet kialakításától függően.

Dokumentumtár, galéria

A DokuPress tartalmaz beépített dokumentumtárat és galériát. Az ide feltöltött fájlok, képek az oldal tartalmából hivatkozhatók, használatukkal letölthető állományok, tartalomban megjelenő képek helyezhetők el az oldalon. A kulcsszavakkal felcímkézett fájlok egyszerűen visszakereshetők.

Tartalomszerkesztő

A DokuPress lelke a több más népszerű tartalomszerkesztőben is alkalmazott szövegszerkesztő, amellyel az oldalon megjelenő tartalom szerkeszthető, formázható. Az oldal kezelője tetszőleges számú oldalt hozhat létre a rendszeren belül, ezeket menüpontokhoz rendelheti, majd néhány kattintással megformázhatja a tartalmát, mintha csak egy dokumentumot készíteni. A galériából képeket jeleníthet meg, fájlokra mutató hivarkozásokat helyezhet el a szövegben

Speciális űrlapok

A rendszer alapértelmezetten tartalmaz néhány szolgáltatást, amely az oldalon teteszőlegesen helyezhető el. Ilyen például a "Vegye fel a kapcsolatot velünk" űrlap, amelynek kitöltésével a felhasználó levelet küldhet a weboldal kezelőjének. Egyéb tagfelvételi, megrendelő, stb. űrlapok fejlesztése egyedi igényeknek megfelelően történik.

Egyedi fejlesztések

Cégünk profilja alapvetően az egyedi megoldások fejlesztése, amelyekre nincs készen kapható szoftver, igény szerint tartalomkezelő rendszerünket szinte bármilyen újabb szolgáltatással ki tudjuk egészíteni. Ha a webes megjelenés mellett egyéb interaktív funkcióra is szüksége van, például webboltot üzemeltetne, szobafoglalási szolgáltatást nyújtana, vagy bármi hasonlót, mi el tudjuk készíteni. Referenciáink között már most is talál ilyen egyedi megoldásokat. Ezek közül hadd emeljük ki bankkártyás fizetési rendszerünket, amelyenek segítségével egyszerűen, emberi közreműködés nélkül értékesítheti terméketi, szolgáltatásait weboldalán keresztül, a vevő pénze automatikusan meg fog jelenni a számláján. (Fizetési rendszerünk hátterét a CIB Bank szolgáltatja, de igény esetén más bankok rendszeréhez is tudunk kapcsolódni.)

nyitólap | egyedi és rugalmas, mégis kulcsrakész | mi van a montorháztető alatt? | hogyan rendelheti meg? | referenciák | Készítette az Assixo Kft.