Egyedi, rugalmas, mégis kulcsrakész

Egyszerű használat

A tartalomkezelő-rendszer alapú weboldalak sokszor több problémát vetnek fel, mint ahányat megoldanak: képzett szakember kell az elkészítéséhez, karbantartásához, nem csak a rendszer megismerése, de egy-egy beállítás megváltoztatási is gyakran kemény feladat.

A DokuPress esetében azonban a megrendelő a weboldalt testre szabva, készen kapja meg, amelyet az átadást követeően kedve szerint módosíthat, aktualizálhat, úgy menüpontokat, új oldalakat adhat hozzá termékpalettája bővítésekor, kiegészítheti a mindennapi igényeknek megfelelően. Ehhez nincs szüksége sem szakemberre, sem informatikai ismeretekre. Egy szövegszerkesztőhöz hasonló felületen keresztül pár kattintással megformázhatja a megjeleníteni kívánt szöveget.

Alacsony költségek

Azon túl, hogy az átadást követően nem szorul a fejlesztők segítségére, munkájára, a rendszer bekerülési költségei is jól kezelhetők. Mivel egy jól kipróbált alaprendszerre épül az oldal, nincs fejlesztői költség és az ezzel járó bizonytalanság, csak egy fix alapdíj van, amely magában foglalja az oldal testreszabását.

Úgy juthat tehát hozzá egy, az igényeihez illeszkedő, egyedi felépítésű weboldalhoz, hogy nem kell félnie az elszaladó költségektől, lecsúszott határidőkről, és a végeredmény kétséges minőségétől. Továbbá jutányos áron tároljuk és üzemeltetjük a weboldalát biztonságos adatközpontokban elhelyezett szervereinken.

Magas minőség

Nyilván minden cég rendkívül büszke a termékeire, mi sem vagyunk ezzel másként. Ugyanakkor hisszük, hogy a szakmai előéletünk, és az évtizedes tapasztalat megkülönböztet bennünket a kényszerből vagy könnyű pénzért tevékenykedő kalandoroktól. A DokuPress tartalomkezelő az eddigi visszajelzések alapján korábbi munkáinkhoz viszonyítva is nagyon jól sikerült. Készítésénél nem a funkciókra, hanem a használhatóságára fókuszáltunk. Azt kínálja, amire a felhasználónak valóban szüksége van - felesleges extrák nélkül.

Célunk az volt, hogy a megrendelő a weboldalán keresztül az ügyfelei felé egy nagyon profi, bizalomgerjesztő összképet sugalljon: letisztult, egységes, stabil, igényes webes megjelenés formájában

Vírusmentesség

Ki ne ismerné azt a bosszantó állapotot, amikor a kemény munkával létrehozott weboldal kapcsán telefonál egy ismerős, hogy a böngésző szerint az oldal vírusos?

Sajnos ez a széles körben elterjedt tartalomkezelő megoldások (Drupal, WordPress) egyik velejárója, hogy népszerűségük miatt megéri rá vírusokat fejleszteni, amelyek az oda látogató felhasználók adatait gyűjtik, nekik kéretlen leveleket küldözgetnek, stb. Az ilyen oldalakat folyamatosan frissíteni, karbantartani kell, és sajnos így sem mindig garantált a siker. Erre az állapotra kínál alternatívát a DokuPress rendszere, amely sok egyedi, csak itt használt, folyamatosan karbantartott kódot tartalmaz, nem célpontja a kártékony kódok terjesztőinek.

Rugalmasság

A DokuPress testreszabásának menete, módja nincs kőbe vésve. Bár a kapcsoltfelvételtől az első látogató megjelenéséig a teljes folyamaton szívesen végigvezetjük megrendelőinket, nem kötelező minden lépést igénybe venni. Segítséget nyújtunk a domain regisztrációban, háttérlevelezés kialakításában, vállaljuk az oldal kinézetének elkészítését, stb. Ha Önnek van domain neve, netán teljes kialakított informatikai infrastruktúrája, csak webes megjelenését szeretné lecserélni, mi benne vagyünk. Sőt, a kinézet elkésztésénél egyenesen arra biztatjuk, hogy kész oldaltervvel forduljon hozzánk - a végeredmény pontosan úgy fog kinézni, ahogy az a hozott terveken szerepelt.

Támogatás

A DokuPress mögött hosszú, stabil múltra visszatekintő cég áll, magyarországi szakembergárdával. Ha szükség van ránk, automata telefonközpontok, betanított telefonoskisasszonyok helyett képzett munkatársaknak jelentheti be a problémáját. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy mi a saját magunk által fejlesztett rendszert értékesítjük, nem rugalmatlan, már megírt nyílt forráskódú programokat próbálunk kiskalapáccsal a megrendelő igényeihez igazítani. Ha valami nem úgy működik, ahogy az elvárható lenne, rögtön tudjuk, hogy hol kell a hibát keresni, és szerencsés esetben akár percek allatt kijavítjuk. Referenciánkból kiderül, hogy egyedi weboldalak üzemeltetésében jelentős tapasztalattal rendelkezünk.

Extra szolgáltatások

Mivel a saját rendszerünkről beszélünk, és cégünk profilja alapvetően az egyedi megoldások fejlesztése, amelyekre nincs készen kapható szoftver, igény szerint tartalomkezelő rendszerünket szinte bármilyen újabb szolgáltatással ki tudjuk egészíteni. Ha a webes megjelenés mellett egyéb interaktív funkcióra is szüksége van, például webboltot üzemeltetne, szobafoglalási szolgáltatást nyújtana, vagy bármi hasonlót, mi el tudjuk készíteni. Referenciáink között már most is talál ilyen egyedi megoldásokat. Ezek közül hadd emeljük ki bankkártyás fizetési rendszerünket, amelyenek segítségével egyszerűen, emberi közreműködés nélkül értékesítheti terméketi, szolgáltatásait weboldalán keresztül, a vevő pénze automatikusan meg fog jelenni a számláján. (Fizetési rendszerünk hátterét a CIB Bank szolgáltatja, de igény esetén más bankok rendszeréhez is tudunk kapcsolódni.)

nyitólap | egyedi és rugalmas, mégis kulcsrakész | mi van a montorháztető alatt? | hogyan rendelheti meg? | referenciák | Készítette az Assixo Kft.