Ha elnyerte tetszését, így juthat hozzá

A DokuPress testreszabásának menete, módja nincs kőbe vésve. Bár a kapcsoltfelvételtől az első látogató megjelenéséig a teljes folyamaton szívesen végigvezetjük megrendelőinket, nem kötelező minden lépést igénybe venni. Az árazás ennek megfelelően kedvezőbb lehet. Segítséget nyújtunk a domain regisztrációban, háttérlevelezés kialakításában, vállaljuk az oldal kinézetének elkészítését, stb. Ha Önnek van domain neve, netán teljes kialakított informatikai infrastruktúrája, csak webes megjelenését szeretné lecserélni, mi benne vagyünk. Sőt, a kinézet elkésztésénél egyenesen arra biztatjuk, hogy kész oldaltervvel forduljon hozzánk - a végeredmény pontosan úgy fog kinézni, ahogy az a hozott terveken szerepelt.

Addig is kérjük, tekintse meg a DokuPress referencia oldalát eddig elkészült munkáinkkal.

Kapcsolatfelvétel

Amennyiben rendszerünk elnyerte tetszését, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy az űrlap alján található űrlap kitöltésével.

Assixo Informatikai és Kereskedelmi Kft.

Cím: 1161 Budapest, József utca 10/a
Telefon: +36-1 401-03-64
Fax: +36-1 401-03-63
Web: www.assixo.com

Elektronikus kapcsolatfelvétel

Küldjön nekünk e-mailt az alábbi űrlap kitöltésével.

Név:
E-mail cím:
Üzenet tárgya:

Üzenet szövege:

nyitólap | egyedi és rugalmas, mégis kulcsrakész | mi van a montorháztető alatt? | hogyan rendelheti meg? | referenciák | Készítette az Assixo Kft.