Miért a dokudoku?

Mondunk kilenc okot, hogy miért a dokudoku rendszert válassza.

Webes elérés

A dokudoku rendszer eléréséhez nincs szüksége másra, csak egy webböngészőre. A dokudoku éppen ezért platform- és eszközfüggetlen, az adataihoz hozzáférhet Windows, Mac OSX, Linux alól éppúgy, ahogy kedvenc Androidos, Symbianos, vagy éppen iPhone mobiltelefonjáról.

E-akta kezelés

A dokudoku rendszer támogatja az e-akták kezelését. Amikor Ön e-aktát archivál a dokudokuval, a rendszer kibontja a teljes csomagot és részleteiben feldolgozhatóvá és kereshetővé teszi Önnek úgy, hogy közben az e-akta integritása és az aláírások nem sérülnek.

Elektronikus archiválás

A dokudoku rendszerbe betöltött dokumentumokat minősített időbélyeggel és elektronikus aláírással látjuk el, így az elektronikus dokumentum a hatályos törvényi szabályozás szerint mindenben megfelel a papír alapú dokumentumnak, így Ön hatékonyan csökkentheti irattára méretét.

Rugalmas struktúra

A dokudoku rendszert úgy alakítottuk ki, hogy Ön saját igényeire tudja szabni. A rendszer teljesen dinamikus adatstruktúrát használ, Ön határozza meg a használni kíván dokumentumtípusok körét, azok attribútumait, valamint Ön állítja össze azt a munkafolyamatot, ami az adott típusú dokumentumhoz kapcsolódik.

E-mail kommunikáció

Az Ön kényelme érdekében, a dokudoku rendszerben lehetővé tettük, hogy az archiválandó állományokat e-mailben is be tudja küldeni. Nem kell többet egyesével fájlokat feltölteni, csak tegye be egy e-mail csatolmányba, vagy ha lehetősége van, küldje közvetlenül a szkennerről.

Kereshető PDF

A dokudoku rendszerbe betöltött összes PDF dokumentumot a rendszer a karakterfelismerés után átalakítja olyan kereshető PDF állománnyá, amiben már bármelyik PDF olvasó segítségével szavakat, vagy szövegrészleteket is kereshet.

Ügyletek kezelése

A dokudoku rendszerben létrehozhatja azt az üzleti struktúrát, amelyet cége a mindennapokban követ, így a keletkező elektronikus dokumentumokat is hozzá tudja ügyletekhez rendelni.

Parnerek kezelése

A dokudoku rendszerben létrehozhatja saját partner adatbázisát, így dokumentumait mindig hozzá tudja a partnerekhez is rendelni. Iktassa dokumentumait pontosan, így sokkal könnyebb dolga lesz az adatok visszakeresésekor.

Munkafolyamatok kezelése

A dokudoku rendszer támogatja a munkafolyamatok kezelését. Ez azt jelenti, hogy Ön minden dokumentumtípushoz létrehozhatja saját munkafolyamatát, amelyen az adott dokumentum keresztülmegy és így minden dokumentumot nyomon követhet az archiváló rendszerben is.

nyitólap | áttekintés | részletes ismertető | miért a dokudoku? | működési leírás | bemutató | előfizetés | Készítette az Assixo Kft.